Knopp- och Knytteskola

Fredag den 9 november mellan klockan 10-12 startar vinterns Knopp- och Knytteskola för barn mellan 1-4 år och deras föräldrar. Om du vill veta mer så kontakta Friluftsfrämjandet i Sorvreta!

För inte kan man vänta hela långa vintern på nästa Knoppskola? Inte när en dessutom fyller Knytte undertiden! Nej, det är minst lika kul att vara ute på vintern som på hösten. Tänk bara så mycket kul man kan göra om det kommer snö...! Men det är roligt annars också, kanske kan man göra eld att äta och värma sig vid.

Tanken är att börja tillsammans och ha lite "hitta ut och hem" aktiviteter (ungefär som höstens Knoppskola, men i mindre omfattning). Sen tänkte jag att Pinneman kunde hjälpa till att lära ut Civilförsvarets utmärkta Hitta Vilse-skola. En jättebra livförsäkring om ett barn kommer bort! Sen ska såklart Knyttarna få lite extra naturuppdrag. Visst låter det skoj?! Häng med!!!

image5image102
                                                

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Hej!
Din knytteblogg är helt fantastisk. Jag kommer att dela med mig till hela Enskede lokalförening av dina tips. Du har verkligen jobbat med det här och har ett underbart tänk. Grattis till dig och till oss som behöver såna som du!
Mimmi Mulle,knytte,knopp-ledare och grenledare för knopp i Enskede/Stockholm samt privat dagmamma.

2008-01-07 @ 23:15:40
Postat av: Skogsknopp

Hej Mimmi!
Tack för de värmande orden. Det är ju det som delvis är meningen med bloggen, att den ska inspirera andra. Gick min första grundkurs till Knytteledare i Enskede just, så extra kul att få ge tillbaka där!

2008-01-07 @ 23:31:18
URL: http://skogsknopp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0