Skogsbyte

image131


När vinden blåser så att träden nästan böjer sig till marken är det dags att tänka om! Den här vintern är hittills inte som den "skulle ha varit".

För om det hade varit strålande sol, meterdjup snö och vindstilla- då hade det verkligen varit härligt att sitta i förmiddagssolen i en sluttning och dricka varm choklad ur kåsa och följa harspår ute på åkern. Då hade den lilla skogsdungen ute på åkern varit perfekt, eftersom solen når in dit så bra och man verkligen kan tillgodogöra sig den lilla dagsdos med sol som vintern bjuder på.

Men, när det bara är mulet, rejält blåsigt och lerigt- då är inte den där skogen ett dugg bra. Det finns inte lä någonstans, det finns bara lera på väg dit och det är helt enkelt inte kul! Dags att tänka om alltså!

Därför blev 2008`s första Knopp- och Knytteskola i den gamla Knoppskogen från i våras och höstas. Lätt att gå i och det gör ju inget att solen inte lyser där, eftersom solen ändå skymdes av moln. Stora träd skyddar mot blåst och så är det kul att få komma tillbaka! Och gå längre och se mer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0