En ny pinne är född!

För den som hängt med i Knopp- och Knytteskolan ett tag så är ju Pinneman välbekant. I vintras gjorde även Pinnemans föräldrar besök under Vilseskolan. Då kunde man se att Pinnemamman var gravid! Förra gången saknades Pinneman i sin påse och istället fanns mellanbocken Bruse i den. Men denna gång var påsen tom. Eller, inte riktigt- det fanns istället ett brev i den.


image168


Det visade sig att Pinneman fått en lillasyster så nu ska han vara hemma med sin mamma ett tag. Något som nog alla i gruppen kunde känna igen sig i eftersom de (nästan!) alla är så kallade 15-timmars barn på sina förskolor. Vilket betyder att de inte kunde fortsätta att gå lika mycket som de gjort innan när de fick småsyskon. Så nu ska vi hitta en ny Pinneman som kan följa med oss till skogen. Det gäller bara att hitta rätt grovlek, längd och en näsa på rätta stället!

PS! För den som undrar, så fick min egen 1,5-åriga dotter ha hand om Pinnemn (som hon älskar!) i skogen en gång och då tappades han bort. Inte så lätt att hitta en pinne bland alla andra pinnar, ens om den har uppnäsa och två små ögon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0